Amalialaan Baarn

Amalialaan Baarn

Verduurzamen van appartementencomplex Dit appartementengebouw aan de Amalialaan in Baarn is flink onder handen genomen om het pand te verduurzamen en te renoveren. Wij begeleidden dit proces zorgvuldig, vanaf het flora- en faunaonderzoek en het aanvragen van vergunningen tot aan de uitvoering. Met een mooi resultaat. Het pand staat er de komende 25 jaar weer…

Nieuwkoop

Nieuwkoop

Grote renovatie woning Deze woning in Nieuwkoop gaat een grote verbouwing tegemoet. Wij hielpen stap voor stap de verbouwing zorgvuldig voor te bereiden. Ook de verbouwing zelf coördineren wij volledig.

Woonboerderij Soest

Woonboerderij Soest

Grondige renovatie woonboerderij Deze woonboerderij in Soest onderging een complete metamorfose. Het pand is in zijn geheel gestript en opnieuw opgebouwd en verduurzaamd. Wij namen het totale management op ons, van voorbereiding tot en met de uitvoering. Dat begon al met begeleiding bij de aankoop.

Tennisvereniging Baarn

Tennisvereniging Baarn

Beheer en onderhoudsplan tennisvereniging Voor de Baarnse tennis- en padelvereniging BLTC verzorgen we het beheer van het clubhuisgebouw en gehele terrein. Ook stelden we een meerjaren-onderhoudsplan op. Het plan geeft de vereniging goed zicht op de onderhoudskosten voor de komende vijftien jaar. Om het terrein goed in kaart te brengen, maakten we gebruik van een…

Dordrecht

Dordrecht

Quickscan voor vereniging van eigenaren  De bewoners van dit appartementengebouw in Dordrecht zijn benieuwd naar de mogelijkheden voor het verduurzamen van het pand. Wij voerden een quickscan uit en brengen helder in kaart wat voor dit gebouw aantrekkelijke opties zijn.