Onze expertises

Bij het bouwen of verduurzamen van een pand komt veel kijken. Buro Bouw Management biedt u de helpende hand, van voorschouw tot aan de oplevering.  

Bouwkundige keuring

U krijgt van ons een duidelijk overzicht van de staat van het pand, met zo nodig een kostenraming van de gebreken. Wij doen zowel aankoop, verkoop- als nieuwbouwkeuringen.  

Begeleiding verduurzaming

Met een gratis quickscan brengen we eerst in kaart welke maatregelen voor uw pand aantrekkelijk zijn. Daarna coachen en ondersteunen we u, voor een soepel proces van vergunning tot realisatie.

Lees verder

Bouwbegeleiding

Wij kunnen u volledig ontzorgen. Van bouwkundig onderzoek tot aan budgetbewaking. En van bouwvergaderingen tot aan controles bij de oplevering. Graag maken we een plan op maat voor u.

Begeleiding vergunningaanvragen

Wij helpen u eerst te bepalen welke vergunningen nodig zijn. Ook ondersteunen we u bij de aanvraag, om te zorgen dat goed aan de vereisten wordt voldaan en het proces soepel verloopt.

Budgetbewaking

Kosten in bouwprojecten lopen nogal eens op. Vanaf de haalbaarheidsfase tot aan de oplevering kunnen wij u begeleiden om de financiën goed op orde te houden.

Controle bij opleveringen

Zorgvuldig controleren wij of de kwaliteit geleverd is die op papier is afgesproken. Bij tekortkomingen communiceren wij dit helder om te zorgen dat de fouten naar tevredenheid worden hersteld.

‘Wij wisten niet goed waar we moesten beginnen.
Dankzij de hulp van BBM hebben we nu een fantastisch gerenoveerd pand.’

Vrijblijvende kennismaking

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of direct een vrijblijvende en kosteloze quickscan aanvragen? Wij maken graag kennis.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.