# Werken met BBM
leidt tot een succesvol resultaat. #

bouwcoach

BBM opereert op het brede terrein van uitvoerings- en kostenbegeleiding in de bouw. Wij adviseren en coachen u tijdens het hele traject en nemen u de zorg rond de verschillende onderdelen van het bouwproject uit handen.

Lees meer

De klik

Het begeleiden van een nieuwbouw- of verbouwtraject is voor veel mensen geen dagelijks werk. Wij vragen wanneer noodzakelijk de vergunningen aan; vinden de juiste architect en/of aannemer; vergelijken offertes; controleren de financiƫle zekerheid van de bouwpartners; lopen de geplande werkzaamheden na; regelen de facturatie en zorgen dat alles binnen budget wordt gerealiseerd.

Mensen verkijken zich vaak op de bijkomende expertise, de tijd en de ergernis als werkzaamheden niet zo gaan als afgesproken. Het is de taak van de bouwmanager of projectleider deze zorg uit handen te nemen. Een uitgebreid intakegesprek, de expertise en 'de klik', zorgen voor het gevoel van wederzijds vertrouwen. Die 'klik' biedt de zekerheid, dat werken met Jan Kuijer, leidt tot een succesvol resultaat.