duurzaam

BBM hecht veel waarde aan duurzaamheid. Duurzaam Ondernemen staat bij BBM centraal in de hele organisatie. Geen loze kreet, maar maatschappelijk verantwoord ondernemen in optima forma.

Lees meer
villa

Duurzaamheid

BBM hecht veel waarde aan duurzaamheid. Duurzaam Ondernemen staat bij BBM centraal in de hele organisatie. Geen loze kreet, maar maatschappelijk verantwoord ondernemen in optima forma. Van verantwoord ingekochte materialen tot een verantwoorde productie en efficiƫnt en persoonlijk relatiebeheer.

Duurzaam bouwen betekent naast het bouwen van een duurzame woning, die zo lang mogelijk voldoet aan de woonbehoefte, ook een bouwwijze die goed is voor mens en milieu. Het betekent verantwoord omspringen met water, energie en grondstoffen, maar ook met de open ruimte. Duurzaam bouwen vraagt om een integrale aanpak waarbij bewuste keuzes worden gemaakt.

De vakmensen binnen BBM denken samen met u mee, zien kansen en adviseren over grondstoffen en ontwikkelde mogelijkheden. Wij letten scherp op onze grondstoffen en behandelingsmethoden.