bouwcoach

BBM opereert op het brede terrein van uitvoerings- en kostenbegeleiding in de bouw. Wij adviseren en coachen u tijdens het hele traject en nemen u de zorg rond de verschillende onderdelen van het bouwproject uit handen.

Lees meer

duurzaam

BBM hecht veel waarde aan duurzaamheid. Duurzaam Ondernemen staat bij BBM centraal in de hele organisatie. Geen loze kreet, maar maatschappelijk verantwoord ondernemen in optima forma.

Lees meer

Bouwkundige keuringen

Buro Bouw Management voert diverse bouwtechnische keuringen uit.

Zoals;

  • Aankoopkeuringen
  • Verkoopkeuringen
  • Tussentijdse bouwkeuringen
  • Opleverkeuringen

Zowel bij de voorschouw, als bij de oplevering, is het mogelijk BBM in te schakelen. Uw gehele woning wordt op deskundige wijze beoordeeld. Daarna wordt samen met u en de bouwer, de woning opgeleverd. De 'tussentijdse bouwkeuring' kunt u laten uitvoeren, als u een woning heeft gekocht die in aanbouw is.

Een 'aankoopkeuring' geeft een goed en betrouwbaar beeld van de bouwkundige staat waarin de woning, die u wilt kopen, zich bevindt. Hierdoor kent u de onderhoudsstaat en voorkomt u later onverwachte onderhoudskosten.
U koopt per slot geen witte brood.

Een 'verkoopkeuring' is gelijk aan een aankoopkeuring, maar dan voor u als verkopende partij. U krijgt een duidelijk overzicht van de bouwkundige staat van uw woning, zo nodig met een kostenraming van eventuele bouwkundige gebreken. U weet waarover u praat met uw potentiƫle kopers en komt u niet voor verrassingen als zij zelf een aankoopkeuring laten doen.